Psykolog i København

Når du skal finde den rette psykolog, er det altafgørende, at kemien mellem dig og din psykolog skal føles rigtig. Du befinder dig måske et sted i livet, hvor følelser som angst, modløshed og tristhed er altoverskyggende. Hvor selv de mest simple opgaver i hverdagen føles uoverskuelige.

Hos Cektos hjælper vi dig, i og omkring København, som står i samme situation.Med hjælp fra din psykolog får vi dig tilbage på sporet, og giver dig værktøjerne til at vende udfordringer til muligheder. Du vil opleve, at din indstilling til livet vender, og du igen kan se på livet og hverdagen med en positiv tilgang og tro på dig selv.

Lev mere, tænk mindre – slip tankerne og bliv glad

Du og din psykolog arbejder ud fra udgangspunktet: lev mere, tænk mindre. Dette tager afsæt i vores tager afsæt i den metakognitiv terapi, som

Metoden, Metakognitiv Terapi, er baseret på forskning omkring det faktum, at det ikke er tilstedeværelsen af negative tanker, som gør os syge, angste og deprimerede. I stedet er det den opmærksomhed og den mængde af tid, vi bruger på at bearbejde, gruble og bekymre os om negative tanker, som gør os dårlige.

Formålet med metakognitiv terapi er at opdage, at du har kontrollen over dine tanker. Det er ikke tankerne der kontrollerer dig. Herefter kan du så lære at bruge din nyopdagede kontrol til at minimere den tid og opmærksomhed, du bruger på disse tanker.

Din psykolog i København

En psykolog der forstår dig

Vores metode letter dit sind

Din hjerne vil konstant producere tanker. Det kan du ikke styre. Men du kan til gengæld godt styre hvor meget opmærksomhed, du giver disse tanker. Når du giver de negative tanker mindre opmærksomhed, så vil de automatisk fylde mindre og påvirke dig mindre. Når du påvirkes mindre, vil dine symptomer på stress, angst eller depression derfor også lette og forsvinde.

Typisk indenfor 5-8 samtaler vil du have tillært dig de redskaber og værktøjer til at overvinde dine udfordringer. Dette skyldes din psykologs metakognitive terapi, som målrettet arbejder mod at gøre dig hurtigst mulig rask.

Din hjælp til en gladere hverdag

Har du brug for en psykolog i eller omkring København, er du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du hørt om vores gruppeforløb? Læs om vores gruppeforløb her.